Philip Hellquist förlänger

Philip Hellquist skriver på ett kontrakt med Djurgården på tre år.

Philip Hellquist har spelat i Djurgården från knatteskolan och ända upp i A-laget. Från att förra året ha spelat några enstaka matcher har han i år tagit stora kliv och utmanar på allvar om en plats i startelvan. Nu har han dessutom bestämt sig för att fortsätta att utvecklas i Djurgården och i dagarna skrevs ett nytt kontrakt på tre år.
– Jag är jättenöjd med att få förlänga med Djurgården. Jag tycker att Djurgården är inne i en intressant period och jag ser stora möjligheter att utvecklas här, säger Philip.

Philips tidigare kontrakt gick ut till sommaren, det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2012.
– Philip är den spelare som kanske taget de största stegen under försäsongen och vi är givetvis mycket glada över att kontraktet nu är klart. Det känns extra roligt med spelare som under alla år utbildats i Djurgården och det ska bli spännande att följa Philips utveckling under de kommande åren. Han är redo att ta det sista steget och att bli en etablerad allsvensk spelare, menar Djurgårdens sporchef Stefan Alvén.

Jonas Riedel © DIF Fotboll