Ricardo Santos och Kebba Ceesay lämnar Djurgården. Santos har köpts av Sogndal i den norska högstaligan och Ceesay tillhör numera det polska topplaget Lech Poznan sedan den obligatoriska läkarundersökningen genomförts utan anmärkningar.

Ricardo Santos kom till Djurgården från Kalmar FF inför årets säsong. Han spelade 14 allsvenska matcher, varav nio från start, och gjorde tre mål i djurgårdströjan.

– Sogndal tog en direktkontakt med oss om Santos och eftersom han hade bara några månader kvar på sitt kontrakt så var vi välvilligt inställda till att han skulle träffa dem, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson.

Kebba Ceesay har spelat i Djurgården sedan säsongen 2007. Han kom till DIF från Brage och gjorde 102 allsvenska matcher i blårandigt.

– Vi visste innan matchen mot Elfsborg i söndags att övergången var väldigt nära för Kebbas del. Det var bara läkarundersökningen som återstod, säger Pehrsson.

DIF Fotboll tackar Ricardo Santos och Kebba Ceesay för deras insatser och önskar dem ett stort lycka till i den fortsatta karriären.

DIF Fotboll
Foto:
Anna Lu Lundholm