Jesper Arvidsson klar för Djurgården

Åtvidabergs 27-årige vänsterback är klar för Djurgården. Jesper Arvidsson har skrivit på ett treårskontrakt.

– Det är en spelare som har varit bland allsvenskans fem bästa vänsterbackar i år. Han har utvecklat sin defensiv och blivit en bra försvarsspelare även om han i grunden är en anfallande ytterback med ett bra passningsspel, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson.

181 cm långe Arvidsson fostrades i Götene IF och värvades till Elfsborg inför säsongen 2003. Han gjorde åtta matcher för Boråsklubben innan han lånades ut till Åtvidaberg som senare köpte honom. Genombrottet kom i Superettan 2009 då Arvidsson med sex mål, fem assist och flera bra insatser bidrog starkt till avancemanget till Allsvenskan. Den senaste säsongen blev det tre mål för ÅFF, varav två på frispark. På meritlistan finns även två U21-landskamper.

– Han har potential att utvecklas i en ny miljö med större kravställning. Han kan ta ytterligare ett steg som spelare och utmärka sig ännu mer, säger Magnus Pehrsson.

DIF FOTBOLL

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000894873206 Elias DrängaFan Blomqvist

  Välkommen till världens finaste klubb, Jesper! Bra värvning MP!

 • Pingback: Jesper Arvidsson klar för Djurgården | Lågoddsare

 • 18DIF91

  En av byggstenarna inför kommande, förhoppningsvis, supersäsong! Hoppas på fler bra värvningar!

 • JD111

  Man ställer sig frågande till hans mentala styrka, pallar han spela för en klubb som DIF?

  • Freddeguy

   va?

   • jomensåere

    JD syftar på intervjun

  • http://twitter.com/CarlNykvist Carl Nykvist

   Låt han prestera på plan, inte på intervjuer han ska prestera.

   • JD111

    Man måste se allt som en helhet. Jag vill inte ha hit ett problembarn t ex, spelar ingen roll hur bra en sådan är på plan. Du måste förstå Carl, att fotboll är en LAGSPORT och då är det viktigt hur man passar in i gruppen. Sen är det stor skillnad att vara bra i Åtvid nästan utan massmediabevakning mot att spela för DIF.

    • mondayM

     Men lägg av. Varför försöker du, med flera skapa ett problem kring intervjun? Alla är inte bekväma med att ge intervjuer. Vad gör det JA till ett problembarn? Så löjligt.

     • JD111

      Du verkar ha svårt att greppa vad man skriver? Jag tror knappast Jesper är ett problembarn, haha. Men du skrev som att alla spelare är robotar, det är bara statsen som räknas, vilken klubb det än är. Och det försökte jag bemöta på ett kul sätt. Men gnäll på.

 • http://twitter.com/Nobadinho Nicklas Lindström

  Kul. Men jag vill ha Keene tillbaka!

 • http://www.facebook.com/robban.wallin.7 Robban Wallin

  In med El Kabir nu också! så får vi en grym offensiv iår!

  • jomensåere

   Adde J

 • http://twitter.com/SthStolthetDIF DIF1891

  perfekt värvning, absolut en av de bästa vänsterbackarna i allsvenskan (ealla fall offensivt) nu saknas bara adde och elkabir och en ny vänsterytter och möjligtvist en ny högerback om inte sparris eller kamanor får nåt jätte lyft, sen är jag nöjd! DIF!!!

  • http://twitter.com/SthStolthetDIF DIF1891

   sen ut med Kasper jensen, hämelainen och oyal!!