TIPS: FÖRLÄNG INNAN NYÅR OCH TA DEL AV RABATTERADE SÄSONGSBILJETTER

Läs mer om de olika sektionerna:

Sofialäktaren - Sveriges bästa hemmafans.

På vår södra ståplats hittar du Sofialäktaren. Här hittar du Järnkaminerna, UCS och alla andra som under 90 minuter gör allt för att stötta våra spelare. Alla är välkomna att stå i klacken och Djurgården Fotboll sätter stort värde i att ha en levande publik och bra stämning. Därför har vi låga priser i klacken för de som är med och bidrar till stämningen. Detta är inte platsen för dig som vill stå med händerna i fickorna eller som hellre pillar på mobilen.

En säsongsbiljett på Sofialäktaren kostar 1 370 kr om du är vuxen och 1 160 kr om du är född 1995 eller senare, eller om du är student eller pensionär. Du ska vara medlem i Järnkaminerna om du står i klacken. Du kan köpa biljetten nu och bli medlem vid ett senare tillfälle.

På klacksektionen förekommer det ovårdat språk.

Boka/förläng säsongskort

Köp

Slakthuskurvan - Aktiv sittplats.

På Aktiv Sittplats är medelåldern lite högre än i klacken och här hittar vi många gamla klackrävar som nu tagit beslutet att förflytta sig till långsidan. Du som besökt våra matcher sedan flytten till Tele2 Arena kan omöjligt ha undgått när växelramsorna ekar mot väggarna då Aktiv Sittplats och klacken bollar ramsor mellan varandra. På Aktiv Sittplats står folk upp i princip i 90 minuter och ord som ”Sitt ner jag ser inget” får inget eller väldigt sällan gehör. Här står du som tycker om att sjunga när du känner för det och som gillar en aktiv publik. Här ska du inte ställa dig om du inte gillar att folk står upp och skriker i parti och minut.

Sektioner nedre etage: 109, 210, 211, 212, 213 och 214 Sektioner övre etage: 309-319 (Se ljusblå del på arenakartan)

Pris: 2690 kr Reducerat pris: 1 820 kr

På aktiv sittplats förekommer det ovårdat språk

Boka/förläng säsongskort

Köp

Västra/östra - Sittplats.

De rödmarkerade sektionerna på arenakartan är det som vi kallar för Sittplats. Här sitter en salig blandning av publik. På Östra Övre hittar vi allt från kalenderbitare till kritikerpanelen. Här sitter folk ner för det mesta och njuter av antingen spelet eller stämningen, arenans kanske bästa platser.

På sittplatsläktaren på västra övre och västra nedre är det också vanligt att folk sitter ner, men det är heller inte ovanligt att stora delar av sittplats stämmer in i sång och emellanåt står upp. Lite mer livat än östra övre men samtidigt lugnare än Aktiv Sittplats.

Pris: 3 350 kr Reducerat: 2 000 kr

Familjeläktaren hittar du från och med 2015 i den sydöstra kurvan på övre och nedre etage. Vi har gjort förflyttningen för att många har påpekat att de hellre sitter närmare hemmaklacken än bortaklacken. Här sitter du som vill ta med dig barnen och lära dem att blårandigt är deras framtid.

Pris vuxen: 1 460 kr Pris reducerat: 1 025 kr

På Familjeläktaren är det vårdat språk som gäller.

Boka/förläng säsongskort

Köp

Apberget - Ståplats ung.

Apberget startades under hösten 2014 och är en läktarsektion avsedd för unga djurgårdare mellan 9-16 år. Sektionen är belägen i det sydöstra hörnet av Tele2 Arena, all- deles till vänster om klacken sett från spelplanen. För att se till att ge besökarna på Apberget en så bra upplevelse som möjligt så finns alltid vuxna värdar till hands, som gärna svarar på frågor från nyfikna vuxna.

På Apberget gäller självklart Djurgårdens värderingar glädje, värdighet och respekt. Nedan kan du läsa om vad som ingår i Apber- gets säsongsbiljett. Den perfekta julklappen om ditt barn är Djurgårdare.

INNEHÅLL SÄSONGSBILJETT APBERGET - 695 kr

  • Biljetter till alla hemmamatcher i Allsvenskan • Biljetter till gruppspelet i Svenska Cupen
  • Souvenir
  • Bortaresa (buss, matchbiljett & mat)
  • Träningsbesök • Arenavisning

Läs mer och beställ säsongsbiljetter här: www.difbiljetter.se/apberget2015

Har du frågor eller vill veta mer om Apberget? Kontakta gärna vår SLO Lena Gustafson Wiberg: Epost: lenagw@dif.se Telefon: 0725 14 00 04

Boka/förläng säsongskort

Köp