Djurgården har skrivit kontrakt med forwarden Luis Solignac. Argentinaren lånas under 2013 med en option om köp efter lånetidens slut.

– Djurgården är en underbar och stor klubb. Jag gillar att vara här och kände att det var ett ställe som jag kunde stanna på, säger Luis Solignac som har tränat med A-truppen under november månad.

21-åringen, som nyligen gjorde hattrick i en av träningsmatcherna mot IK Frej, är 183 cm lång och bra på huvudspelet. Han beskrivs som en snabb och teknisk målskytt som tidigare varit utlånad till Braga i Portugal och Banfield i Argentina. Han tillhör Buenos Aires-klubben Club Atlético Platense som ligger i den argentinska tredjeligan.

– Det är en smart spelare som jobbar hårt men framför allt är han effektiv på plan. Vi visste att det var en bra fotbollsspelare innan vi tog hit honom och det intrycket har förstärkts, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson.

DIF FOTBOLL