På söndagsmorgonen anlände Daniel Amartey  från Ghana. Den nyblivne 18-åringen är nu klar för Djurgården.

– Vi har ju planerat för det här sedan han kom till Djurgården för första gången (sommaren 2011) så det känns givetvis bra att alla papper mellan klubbarna och Daniel är klara. Nu kan vi börja på det första riktiga kapitlet med honom och det ser jag verkligen fram emot, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson.

Huvudpersonen själv är också nöjd med klubbvalet.

– Jag är riktigt glad nu, även om jag är trött efter resan. Nu ska jag göra mitt yttersta för att hjälpa Djurgården att vinna Allsvenskan. Jag vet att många har stora förväntningar på mig och jag ska göra allt jag kan för att leva upp till dem.

Många har redan sett Daniel spela för Djurgården då han under tidigare besök har spelat en del U21-matcher på mittfältet i den blårandiga tröjan. Om han ska framhålla en kvalitet som som han är mest nöjd med så är det passningsspelet.

– Jag tycker att jag är bra på ganska många saker inom fotbollen, men passningsspelet är det jag behärskar bäst.

DIF FOTBOLL