adidas Tango League

 

Jakten på framtidens fotbollsikoner har kommit till Stockholm. Är du framtidens fotbollsikon? Anmäl dig till adidas Tango League och visa vad du går för!

Den 16-17 april kommer adidas Tango League till Stockholm. Under två dagar kommer vi att förvandla Annexet till en fullspäckad 4 mot 4-arena där du och din squad har chansen att visa att just ni är framtidens fotbollsikoner. Till varje turneringsdag finns ett begränsat antal platser, så vill du ha chansen gäller det att vara snabb på tangenterna och anmäla ditt lag här. Sista anmälningsdagen är den 12 april.

På spel står möjligheten att vinna exklusiva skokontrakt med adidas, platser till de nordiska och globala finalerna som spelas i slutet av maj och inte minst, din och din squads ära. På plats under turneringen har du som deltagare chansen att få spela i de senaste produkterna från adidas, se liveuppträdanden från några Sveriges hetaste artister och uppleva show av högsta kvalitet på planen.

Missa inte chansen att bli adidas nästa svenska fotbollsikon, anmäl dig och ditt lag nu innan platserna försvinner: http://www.adidas.se/tangoleague

Vad: adidas Tango League
Vart: Annexet, Stockholm
När: 16-17 april
Tid: 15.00-20.00 samtliga dagar
Ålder: 16-25 år

För frågor, kontakta oss på TangoLeague_Support_SE@adidas.com

Attachment

l