Åk med JK till Malmö och Halmstad

Läktarna på Bravida arena var sprängfyllda med djurgårdare under bortapremiären mot Häcken. Många hade rest ner med de resor som Järnkaminerna som vanligt hade anordnat.

– Tåget till Häcken-matchen bestod av drygt 500 personer. Sedan hade vi två bussar med totalt 100 personer som också åkte ned. Alla uppskattade resan, även tåg- och bussbolag och jag är övertygad om att alla ser fram emot att åka ut på vägarna och på rälsen med Djurgårdsfamiljen igen, berättar Järnkaminernas ordförande Viktor Adolfsson.

Just tågresorna har varit ett extra uppskattat inslag i bortaresorna och Järnkaminerna tittar på om det inte är omöjligt att det kan bli fler tågresa redan i år.

– Men utöver tågresor siktar vi på att ha minst en buss till varje bortamatch och vi hoppas kunna hålla det även i år, säger Viktor.

En resa som JK kommer satsa lite extra på i år är höstens bortamatch mot Göteborg.

– Vi har varit alldeles för få på bortamatchen mot IFK Göteborg i flera år nu och det är dags för en förändring. Så Göteborg borta kommer vi satsa på oavsett vilken veckodag eller så som den spelas efter uppehållet, avslutar Viktor.

Självklart har Järnkaminerna fixat resor till de kommande bortamatcherna mot Malmö FF den 27/4 och mot Halmstad den 27/4, läs mer om det här.

Attachment

l