Akademi- och sportlovscamper

 

Djurgården arrangerar olika typer av fotbollscamper under sportlovet.

Sportlovsfotbollsskolan riktar sig till alla pojkar och flickor födda 2006-2011 och pågår 26 februari-2 mars. Det blir fem unika dagar i Johan Björkmans Hall på Hjorthagens IP där varje dag har sitt eget fotbollsrelaterade tema och innehålla träning och lek.

Avgiften för att delta på sportlovsfotbollsskolan är 1600 kr. I priset ingår lunch och mellanmål varje dag och varje deltagare får en fotboll. Läs mer om Sportlovsfotbollsskolan här.

 

Akademicampen riktar sig till motiverade och ambitiösa pojkar och flickor födda 2006-2009. Campen pågår den 26 februari till och med den 1 mars i Johan Björkmans Hall på Hjorthagens IP. Det blir totalt åtta träningar som leds av någon av Djurgårdens 28 välutbildade och erfarna akademitränare.

Innehållet på campen täcker spelets olika skeden i allt från hur vi bygger upp spelet till hur vi kommer till avslut och gör mål. De olika teman hjälper spelarna att förbättra taktiska, tekniska, psykologiska och fysiska moment som tillsammans är komponenterna i en fotbollsaktion.

Avgiften för första Akademicampen är 2400 kr per deltagare och då ingår åtta träningspass, lunch, mellanmål samt T-shirt, shorts, strumpa och vattenflaska. Från andra campen betalar deltagarna 2100 kr om de inte önskar ett andra kit med kläder.

Läs mer om Akademicampen här.

l