Andreas Isaksson om sin fysiska status

 

Det faktum att en skadad Andreas Isaksson lämnade planen i 51:a minuten i matchen mot Elfsborg skapade en hel del oro inför söndagens derby.  ”Isak” var dock vid gott mod under onsdagens träning på Kaknäs men påpekade att det i nuläget är svårt att ge några tydliga besked om hans fysiska status.
– Jag kan inte säga något exakt om hur det blir med spel i helgen, så det får vi ta längre fram. Men det känns rätt bra idag och jag är positiv. Det känns inte värre än igår i alla fall och det verkar inte vara så farligt som jag trodde att det skulle vara, berättar Andreas.

Vad var det som hände i situationen när du skadade dig?
– Jag landade konstigt på knäet och då kände jag av det lite i baksidan. Sedan provade jag att spela vidare men det kände inte bra när jag slog till bollen. Det var att sparka ut bollarna som var det stora problemet så det var därför jag klev av.

Men det var onekligen en monstruös räddning på Jon Jönssons nick. Sannolikt en av årets grymmaste.
– Ja, den var bra även om landningen blev som den blev.

Hur tycker du att Tommi Vaiho skötte sig när han kom in?
– Han gjorde en bra insats och hade en fin räddning på Dyers skott.

Slutligen, tankar kring gårdagens match i sin helhet?
– Jag tycker att vi gör en okej match men vi kontrollerar inte matchen på det sätt som vi vill. Det blir lite svängigt och lite väl mycket bolltapp. Samtidigt är vi nog värda att vinna ändå och har fler chanser än dem. Det  var ingen perfekt genomförd match från vår sida men nu ser vi fram emot söndagen istället.

Attachment

l