Andreas Isaksson om sin fysiska status

Det blev träningsledigt under onsdagen för Andreas Isaksson som åkte på en känning i låret mot IFK Norrköping och klev av i halvtid. Det handlar dock inte om någon allvarlig åkomma, mycket tack vare att Andreas och fysteamet valde det säkra före det osäkra på Östgötaporten i söndags.
– Jag blev lite stel i låret och det krampade ihop lite. Så jag tvekade om jag skulle fortsätta i andra halvlek och sedan tog vi beslutet att jag skulle kliva av. Det var nog rätt sunt för det kändes som att det blev värre och värre med allt stelare muskler. Risken om jag fortsatt hade varit att något gått sönder och så är det inte nu utan bara lite ömt och stelt. Så jag hoppas att kunna vara igång och träna med laget på fredag, säger Isaksson som dock inte vill spekulera i om han är redo för match mot Halmstad på söndag.
– Det får vi se då men känslan är positiv i alla fall.

I övrigt var Andreas nöjd med sin insats under den första halvleken och ger cred till sin keeperkollega Tommi Vaiho.
– Det var skönt att få göra ett par räddningar och hjälpa laget. Sedan kom Tommi in och gjorde det väldigt bra. Han har inte spelat något i år och kliver in och gör några riktigt bra räddningar så det var skönt för oss. Han är en skön person och väldigt duktig i målet så han är värd allt beröm han fått för sin insats.

Attachment

l