Om Apberget

Tack Apberget!

För att ni efter ert grundande sommaren 2014 har bidragit stort till stämningen på Tele2 Arena med er energi, konstanta flaggviftande och sångvilja. Ni har snabbt blivit en växande sektion som kanske inte är lika stor som de övriga men likväl den som har hållit igång bäst under våra matcher. Vi har stora förhoppningar att Apberget ska växa otroligt mycket under 2015.

2014 års höjdpunkt: DIF-Helsingborg 4 augusti. Apbergets första match. Redan från start visade ni att ni är att räkna med och att vår framtid är ljus. Stämningen var på topp matchen igenom och ni lyckades till och med dra igång en ramsa helt själva och fick gensvar av över 10 000 personer. Imponerande!

Lena

DIFTV: Första inslaget om Apberget

Elliott

DIFTV: Tifo-fix med Elliott

Apberget

DIFTV: Premiär på Apberget

 

Om Apberget:

Hemsida: https://difapberget.wordpress.com/

Åldergräns: 9-16 år

Sektion: 220 & 221

Biljettpris: 40 kr

Biljetter köps via http://www.difbiljetter.se/apberget eller via Ticket info Syd vid Tele2 Arena. (Är du 9-16 år går det bra att gå in på Apbergets sektion även om du har biljett till annan plats på arenan).

Djurgårdsvärd Apberget: Är du intresserad av att vara Djurgårdsvärd på Apberget maila gärna lenagw@dif.se

Har ni andra frågor eller funderingar om Apberget går det bra att kontakta SLO Lena Gustafsson Wiberg på lenagw@dif.se eller genom att ringa på 072-514 00 04

Läs gärna intervjun med Apberget-värden Nils Ek som berättar om varför han valt att engagera sig ideellt för Apberget (länk)

Säsongskort Apberget: Till säsongen 2015 kommer det gå att lösa säsongkort till Apberget för dig som är mellan 9-16 år. Då ingår biljett till samtliga av Djurgårdens hemmamatcher. Läs mer under Säsongare Apberget

l