Avspark Sofialäktaren mot Bodö/Glimt

Lördagen 10 februari spelar vi årets första match på Tele2 Arena när norska Bodö/Glimt kommer på besök för den traditionsenliga DIF-dagen vinter.

Vi är samtidigt glada att meddela att det för tredje gången blir ”Avspark Sofialäktaren”. I baren bakom klacksektionen kommer det likt tidigare år finnas DJ:s, ske souvenirförsäljningen från DIF och våra olika supportergrupper och i baren är det Happy Hour från klockan 13:00 – 14:00.

– Man brukar ju säga att en gång är ingen gång, två gånger är en vana och tre gånger är en tradition. Jag tycker det är skitkul att vi tillsammans med Djurgården kan få till Avspark Sofialäktaren på DIF-dagen vinter för tredje gången. De två tidigare åren har varit riktiga succéer och det har varit fullt direkt när dörrarna har öppnat. Jag tror och hoppas att samma sak kommer att ske i år, säger Viktor Adolfsson.

– Jag vill samtidigt passa på att uppmana alla som har sin hemvist i klacken att redan nu köpa förköp till matchen, men även att få tummen ur och köpa säsongskort till Allsvenskan. Vi ska nå 2500 säsongskort i klacken i år och då behöver vi ha god uppslutning från våra klackbesökare. Avslutningsvis vill jag säga att det ska bli riktigt kul att fotbollssäsongen äntligen drar igång!, säger Viktor Adolfsson.

DIF – Bodö/Glimt
Lördag 10 februari 15:00, Tele2 Arena

Attachment

l