Avstämning med Bosse om provspelarna

140404 Djurgårdens sportchef Bosse Andersson under Djurgårdens träning den 4 april 2014. Foto: Anna Tärnhuvud / BILDBYRÅN / kod AT / cop 141

Det har varit mycket på gång beträffande A-truppen ute på Kaknäs på sistone och det finns några frågetecken som kan rätas ut. Rätt man att göra det är sportchef Bosse Andersson som ger följande, kortfattade summering kring provspelarna och Emils anbud från Rubin Kazan:

david_ochieng

David Ochieng
– Har har gjort ett gott intryck på träningarna under veckan och efter en tuff start mot Gefle spelade han upp sig och kom in i matchen på ett fint sätt. Vi har idag haft en diskussion med David och han kommer inte att ansluta till laget på träningslägret i Turkiet under veckan. Han kommer istället att undersöka andra alternativ framöver.

olunga_kansli_640

Michael Olunga
– Vi har haft en diskussion med klubben och Michael själv och han kommer att åka med oss till Turkiet. Efter det kommer vi att ta ett beslut och bestämma kring hans framtid i Djurgården. Han har haft en tuff träningsvecka som alla våra spelare och det är klart att det varit en omställning för Michael. Men han har visat egenskaper som kan vara intressanta framöver.

alonzo_clarke_closeup

Alonzo Clarke
– En ung, ambitiös och väldigt mogen spelare trots att han bara är 18 år som hade otur och fick en smäll på fotleden under träning vilket minskade hans träningstid med laget. Oavsett detta kommer han inte att fortsätta med oss och vi har inte någon avsikt att gå vidare med Alonzo framöver. Han kommer att träna med Assyriska under nästa vecka, som sett honom i träning med oss, och de är intresserade av att titta närmare på honom.

Fotboll, Allsvenskan, Häcken - Djurgården

Emil Bergström
– Vi har haft en diskussion med Rubin Kazan och hoppas att kunna slutföra det under de närmaste dagarna så att övergången skall bli klar i sin helhet. Mer information kring detta kommer framöver på dif.se.

 

Attachment

l