Avtackning för Kim Källström på söndag

På söndag tackar vi av en av de riktigt stora spelarna i Djurgården. En blårandig härförare på mittfältet som visat såväl järnkaminstakter som subtil elegans med sin oförglömliga vänsterfot vilket starkt bidrog till att Djurgården vann SM-guld 2002 och 2003. Titlar som lade grunden för en storhetstid där DIF totalt vann Allsvenskan tre gånger och tog två cupguld undre fem år.

Vi kommer att hylla Kim Källström med bland annat en tavla (se nedan) framtagen av tecknaren Jakob Nilsson, känd för att teckna bland annat Stieg Trenters böcker. Vi hoppas också att vi får se en välfylld Tele2 Arena där vi sluter upp för att tacka Kim för hans enorma insatser för vår förening.

Att det dessutom handlar om en allsvensk hemmapremiär med ett formtoppat DIF – med åtta raka segrar och ännu obesegrade under 2018 – borde vara skäl nog för hela Djurgårdsfamiljen att gå man ur huse för att vara på plats på söndag när Trelleborg gästar.

Över 13000 har redan ordnat sin plats. Har du ännu inte skaffat biljett till matchen köper du här och så här ser hållpunkterna för dagen ut:

Tidsschema matchdag Djurgården-Trelleborg, Tele2 Arena:

11.00 Djurgårdsbutiken öppnar
13.00 Biljettluckorna öppnar
13.30 Tele2 Arena öppnar
14.15 Uppvärmning
14.40 Avtackning Kim Källström
14.59 Sjung för gamla Djurgården
15.00 Avspark

Varmt välkommen på söndag!

Attachment

l