Biljetter mot Falkenberg och Gefle

Det fina vårvädret har anlänt och de allsvenska matcherna duggar tätt. På söndag är det bortamatch mot Sundsvall innan DIF två gånger om spelar hemmamatch. Först på onsdagen mot Falkenberg och sedan på söndagen då Gefle kommer på besök. Vi hoppas att det fina vårvädret består så att vi får njuta ordentligt av både bra fotboll, bra väder och bra stämning på läktarna.

Vill du köpa lösbiljetter till matcherna gör du det här. 

Lösbiljettspriser: (ordinarie pris /reducerat pris)

Sittplats – 300 kr / 190 kr
Aktiv sittplats 240 kr/ 170 kr
Klack Sofialäktaren 150 kr / 100 kr
Familjeläktaren 150 kr / 100 kr
Apberget 60 kr.

Om du tänker gå på båda hemmamatcherna nästa vecka vill vi passa på att slå ett slag för vårt långsidespaket. Mer om det paketet kan du läsa om längre ner på sidan.

Säsongsbiljetter

Du kan fortfarande spara pengar genom att köpa säsongsbiljetter. Vill du vara med och se Djurgården på plats resten av säsongen rekommenderar vi dig att slå till nu. Här köper du säsongsbiljett.

Långsidespaket DIF-Falkenberg/Gefle

Nu på onsdag tar vi emot Falkenberg på och bara fyra dagar senare kommer även Gefle på besök. Vi har tagit fram ett paket för båda matcherna på västra läktaren. Paketet kan köpas från och med idag fram till och med måndag klockan 12:00. Det finns endast begränsat antal paket och först till kvarn gäller. Priset på paketen är 300 kr för vuxna och 160 kr för reducerat (ungdom, student, pensionär) och ger er biljetter till båda matcherna mot Falkenberg och Gefle.

Biljettknapp_paket

 

 

 

Vinn en plats i terrassloge samt fyra matchtröjor (Värde ca 10 000 kr)

Om du tillsammans med dina vänner köper fyra paket på en gång har ni möjligheten att vinna plats i en av våra terrassloger. Inte nog med det så vinner ni även var sin matchtröja. Terrasslogerna är belägna på Tele2 Arenas östra långsida.

terrassloge