Biljetter till Svenska Cupen

Biljetter till alla matcherna i Svenska Cupens gruppspel finns till försäljning. Till första hemmamatchen på Tele2 Arena mot Degerfors är det över 7500 biljetter sålda. Till bortamatchen mot IK Frej kommer biljetterna att ta slut då kapaciteten på Vikingavallen är drygt 2000 åskådare. Vi rekommenderar alla att köpa förköp för att undvika köer.

 

Gruppspel Svenska Cupen
Djurgården – Degerfors, måndag 19 februari 19:00 Tele2 Arena – Klicka här för att köpa biljett

IK Frej – Djurgården, lördag 24 februari 12:00 Vikingavallen – Klicka här för att köpa biljett

Djurgården – Jönköpings Södra, lördag 3 mars 14:00 Tele2 Arena – Klicka här för att köpa biljett

Säsongare med cupen inkluderat

Köpte du ditt säsongskort före 1 januari ingår biljett till hemmamatcherna mot Degerfors och Jönköpings Södra. Biljetterna finns uppladdade på ditt konto på AXS. Så här gör du för att komma åt dina cupbiljetter. Företagspartner kan kontakta fredrik.segerblom@dif.se för biljetter till cupen.

1. Klicka här för att gå in på AXS 

2. Längst upp till höger hittar du knappen för att logga in. Logga in med den e-postadress du använde för att köpa säsongskort.

3. När du är inloggad så klickar du på Mina säsongskort.

4. Klicka på mobilbiljett skriv ut dina biljetter som kommer upp eller spara den på telefonen. Tänk på att biljetten gäller till båda gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen.

Saknar du ditt lösenord? Klicka på logga in och glömt lösenord. Ange din e-postadress och klicka på skicka, så får du ett nytt lösenord till din e-post.

Attachment

l