Biljettinformation

Här köper du biljetter till Djurgårdens hemmamatcher i Allsvenskan på Tele2 Arena.


Här köper du biljetter till Djurgårdens hemmamatcher i Damallsvenskan på Stadion. 

 

 Så här köper du biljetter till matcher som är släppta till försäljning i AXS Transticket

På internet:

Köp biljetter direkt och välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. 

Biljettkassa matchdag:

Globens biljettkassa, Ticket Info Norr och Ticket Info Söder är öppet för biljettförsäljning på matchdagar och öppnar två timmar före avspark. Övriga tider så hänvisar vi till att köpa biljetter på internet. Vi rekommenderar alla att köpa förköp så att ni slipper stå i kö vid biljettluckorna.

Via telefon:

Callcenter telefon för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket 0771-454600, Måndag – Fredag 09.00-18.00, Lördag 10.00-15.00. Övriga tider så hänvisar vi till att köpa biljetter på internet.


Biljettkategorier

Vuxen: 

Har du fyllt 20 år räknas du som vuxen.

Barn:

Barn upp till 6 år (födda 2011-2017) går in gratis i vuxens sällskap och sitter i knät. Vill man ha en egen plats till sitt barn får man köpa en biljett.

Ungdom:

Mellan 7-19 år räknas du som ungdom (född 1997-2010).

Student:

För studenter krävs ett uppvisande av giltigt CSN- eller Mecenatkort vid inpassering.

Pensionär:

Du kan nyttja pensionärsrabatten när du fyllt 65 år eller vid uppvisande av pensionsbevis vid inpassering.


Publik med funktionshinder

Biljettköp: Telefon: 0771-454600.

Entréer: Handikappanpassade ingångar C och I på det stora entréplanet. Hissar från markplan till entréplan kan tas från det sydvästra och nordvästra hörnet.

Handikapparkering: I parkeringsgaraget som nu är öppet under arenan finns fasta handikapplatser i den södra respektive norra ändan. Hiss finns från garaget och upp på brickan på det stora entréplanet där man tar sig till den entré som står på biljetten. På markplan finns inga privata parkeringsplatser men däremot avlastningsplatser längs med hela den västra sidan mot Slakthusområdet.


Allmän information

Entréerna öppnar 1,5 timme innan avspark. I Svenska Cupen öppnar vi 1 timme innan avspark.

Djurgården har souvenirförsäljning utanför arenan på matchdagar mellan Tele2 Arena och Globens entré 6 från två timmar innan avspark och efter matchen. Sedan har vi butiken i Globen shopping som är öppet vardagar 10-19, lördagar 10-17, söndagar 11-17.

Mat och dryck: Barer, kiosker, fastfood och mobila enheter finns öppna på alla plan.

Parkering: Arenagaraget under arenan med 650 P-platser.

Rökning: Rökrutor öppnas i paus. Rökning inne på arenan är ej tillåtet.

Service och säkerhet: Två SLO:er finns på plats som kan kontaktas om du vill framföra synpunkter och idéer under arrangemanget samt önskemål för kommande matcher. Publikvärdar finns vid alla läktare med publik och dessa kan kontaktas för hjälp och information. Ordningsvakter finns på plats för eventuella säkerhetsrelaterade uppgifter.

Barnvagnar: Får ej tas med in på Tele2 Arena. Barnvagnsparkering finns längs med den nordöstra och sydöstra kurvan. Ta med eget lås om du vill låsa fast barnvagnen.

Klistermärken: Klistermärken som sätts upp på arenan i samband med matcherna tas bort direkt efter varje match och kostnaden för borttagandet på hemmasektioner faktureras Djurgården.

Insamling till tifo: Sofialäktaren TIFO genomför insamlingar i samband med våra hemmamatcher.

Tele2 Arena Appen: Här finner du en app som hjälper dig att hitta rätt på arenan och mycket annat. http://www.globearenas.se/vara-arenor/tele2-arena/tele2arena-appen

l