Därför ska du förlänga ditt medlemskap i JK

Järnkaminerna siktar på 5000 medlemmar

Järnkaminerna slog nytt medlemsrekord 2017. Det nya rekordet är numera 5 227 medlemmar och det var första gången i Järnkaminernas/Blue Saints historia som medlemsantalet passerade 5000-strecket.

Det stora antalet medlemmar och dess medlemsintäkterna gjorde att Järnkaminerna kunde skicka iväg flera subventionerade bussar och även arrangera två tåg. Tack vare medlemsavgifterna kunde man t.ex skicka ner 10 bussar till Kalmar som endast kostade 200 kr. Detta i sin tur var en starkt bidragande anledning till att Djurgården var det lag i Allsvenskan med flest supportrar på bortaplan 2017. Med 25 900 inräknade på bortasektionen under året borde det vara självklart för alla resande Djurgårdare att bli medlemmar i Järnkaminerna.

Viktigt för Europaresandet

–För alla som åker land och rike runt ska det vara en självklarhet att vara medlem i Järnkaminerna. Jag vill också propsa på att det är viktigt att folk blir medlemmar redan innan årsskiftet för att vi ska kunna planera för Europaresandet nästa år, säger Viktor Adolfsson ordförande i Järnkaminerna.

Här blir du medlem i Järnkaminerna

l