Bra magkänsla hos Isaksson

 

Det blev en oväntad sorti precis innan avspark mot Örebro för Andreas Isaksson. En krånglande mage gjorde sig påmind på ett alltför tydligt sätt och Tommi Vaiho fick göra sig redo och kliva in mellan stolparna istället.

Nu är ”Isak” tillbaka i fullgott skick och tränar för fullt men det var inte läge för spel mot ÖSK.
– Jag kände mig dålig på uppvärmningen och kräktes, så jag förstod att jag inte skulle vara hundra under match. Då var det bättre att kliva åt sidan och Tommi gjorde det ju jättebra när han kom in. Men nu har jag tränat både idag och igår så det är lugnt inför torsdagen, berättar Andreas

Då väntar IFK Göteborg på Gamla Ullevi, vad tror du om motståndet?
– De har blandat och gett lite, ungefär som vi har gjort, men Göteborg borta är alltid en tuff match. Det kommer att krävas en riktigt bra prestation av oss för att vinna

Hur pass bra koll har du på blåvitt nu innan genomgången?
– Jag har inte sett så mycket av dem i år så det är svårt att uttala sig i nuläget. Jag har bara koll på dem rent resultatmässigt.

Hur är läget för er del på Kaknäs just nu?
– Det har varit positiv stämning sedan cupfinalen och det var viktigt att vi vann den. Efter det har vi följt upp med två ganska bra matcher och fått med oss sex poäng och det gör att vi kan rulla framåt och höja oss lite till.

Tre raka nollor, innebär det att det blårandiga fortet är fortsatt igenbommat på torsdag?
– Vi har fått tillbaka den stabilitet vi har haft i cupmatcherna tidigare men vi har också haft lite av det flyt som vi inte hade när det gick trögt för oss i Allsvenskan. Det gör att självförtroendet har kommit tillbaka där det var innan den tröga perioden innan cupfinalen. Så en seger kan göra mycket för ett lag.

 

Attachment

l