Christer Magnusson har lämnat oss

Christer Magnusson har gått bort vid en ålder av 77 år. Christer var under lång tid ett riktigt styrelseproffs för både Djurgården Fotboll och Ishockey. Förutom med hjärta och glädje bidrog han med mycket expertis under sina år i föreningen.

Christer Magnusson brann för Djurgården i stort och var involverad i både ishockeyns och fotbollens styrelser. Han höll sig inte bara till styrelserummet utan var en aktiv del även i omklädningsrummet där han gjorde avtryck.
– Han var fantastisk. Det har funnits två personer som fått röra sig fritt i omklädningsrummet. Christer och Åke Bergdahl, de var kungar och bidrog med en sån jävla energi. Han ställde alltid upp, minns Christian Due-Boje som spelade i hockeylaget när Christer satt i styrelsen.

Christer satt i fotbollens styrelse mellan 2000-2006 och använde samma energi och framåtanda där.
– Christer jobbade hårt och var kreativ i sitt arbete med sponsorsidan i Djurgården. Han hittade alltid möjligheter till intäkter åt föreningen och har genom det en stor del i våra framgångar under början av 2000-talet. Samtidigt var han mycket uppskattad av de partners vi arbetade med. Men framför allt var han en härlig person, alltid glad och positiv och såg alltid möjligheter. Man hade roligt tillsammans med Christer och vår kontakt har fortsatt genom år. Han är saknad, säger Djurgården Fotbolls tidigare ordförande Bosse Lundquist.

Christer Magnusson begravs fredagen den 30 november och vi från Djurgården vill visa vår tacksamhet för allt du har gjort för oss. Våra tankar går till Christers familj och vänner.

Attachment

l