Dam förlänger med tre spelare

 

Djurgårdens sportchef Joel Riddez har förlängt med ytterligare tre spelare (kommentarer av sportchefen Joel Riddez).

Yttermittfältaren och anfallaren Tempest-Marie Norlin, 26 år, kom till Djurgården inför denna säsong och spelade i år i samtliga matcher i Damallsvenskan där hon gjorde fyra mål.
– Tempest är en spelare med en väldigt hög högsta nivå. Trots en ojämn säsong bakom sig var hon en av våra bästa poängspelare och jag är helt övertygad om att hon kommer bli ännu bättre nästa år.

Mittfältaren Michelle Wörner, 23 år, kom till Djurgården 2016 och har spelat 28 matcher i Damallsvenskan de senaste två säsongerna.
– Michelle blev ständigt bättre under säsongen. Hon är en spelare som bryter mönstret och kan göra det oväntade. Det känns väldigt bra att ha Michelle med i truppen även nästa år.

Mittbacken Petronella Ekroth, 28 år, kom till Djurgården 2016 och har under sina två säsonger i föreningen spelat 37 Damallsvenska matcher.
– Petronella har utvecklats mycket i år och är väldigt ambitiös med sin fotboll. Det är en spelare med mycket positiv energi som bara kommer att bli bättre.

Samtidigt lämnar Lisa Moazzeni Djurgården. Lisa har haft en lång skadefrånvaro på grund av en korsbandsskada och spelade bara en match i år. Lisa kom till Djurgården 2015 och var med om att spela upp laget till Damallsvenskan. Totalt blev det 8 matcher för Djurgården i Damallsvenskan.
Lisa har på ett väldigt professionellt sätt kämpat sig tillbaka från sin korsbandsskada. Nu behöver hon mer speltid och vi önskar henne all lycka i framtiden.

Bild: Michelle Wörner och Tempest-Marie Norlin

 

 

Attachment

l