Daniel står för spellistan på söndag

Till årets hemmapremiär så har äran gått till Daniel Johansson att välja musiken. Daniel har en lång bakgrund på Djurgårdens läktare och idag återfinns han på Sektion 107 med vänner. Vi hoppas att laget och publiken håller lika hög kvalitet som Dannes spellista.

Vem är du och vad gör du till vardags?
– Jag heter Daniel Johansson är 43 år gammal. En ung man som hörde hemma på Fondläktaren och Hovets ståplats under 80 och 90-tal. Sedan blev det Sektion O på Stadion i en massa år, och nu sitter jag med ett 40-tal vänner på Sektion 107 på Tele2. Ett skönt blandat gäng från Stockholms alla delar. Till vardags jobbar jag på ett företag som monterar inredning för offentlig miljö.

Vad är det för typ av musik som strömmar ur dina högtalare en vanlig dag?
– Det är väldigt blandat. Viktigaste för mig musikmässigt är nog att inte stå still. Söka upp nya saker att gilla. Det blir roligare så. Men favoriter just nu är The 2 Bears, Steve Mason, lite Kvelertak på det är inte fel, och Slam släpper grejer på Soma nu som får mig att vilja köpa Tommie Arvidssons gamla fraktalbyxor och gå på rave igen.

Favoritartist/grupp?
– Det är omöjligt att svara på. Dom grupperna som hängt med mig längst är Pet Shop Boys, Happy Mondays och Slayer.

Hur har du tänkt musikmässigt inför matchen mot Trelleborg?
– Skulle man ha tänkt? Aj då. Då tänkte jag kanske att det ska vara lite upplyftande, glatt, men också lite svärta och ganska blandat genremässigt. Låtar som man får det där fjädrande steget av när man är på väg till matchen. Det är min förhoppning i alla fall. Bäste låten i din spellista? Jobbigt. Jag dör ju inte direkt av uttråkning när Judge Fudge med Happy Mondays kommer igång, stökig rackare det där. Får ju inte klåda av ”Pacific ” med 808 State heller, så jag kanske får ta den.

Slutligen får vi be om ett tips hur matchen slutar?
– Jag har som vanligt fullt förtroende för Isaksson som gång på gång visar att han fortfarande är Sveriges bästa fotbollsmålvakt. Det smärtar mig att han känner att han ska lägga av, särskilt när det är så uppenbart att han har ett antal säsonger kvar rent spelmässigt på högsta nivå i Sverige. När han dessutom får så fin hjälp av vår imponerande backlinje så blir det ju garanterat inga mål bakåt. Framåt klämmer vi in 3 stycken. Tino och Kerim gör målen. Kerim får sätta två för det är han värd, en slitvarg som alltid har det där leendet på läpparna nere på Kaknäs. Fatta vad en sån kille gör för ett lag. Jag har ALDRIG haft rätt på ett sånt här tips. Värt att nämna så där i förbifarten kanske. Vi ses på Söndag!

Attachment

l