DIF Dam söker volontärer

Djurgården Fotboll är i behov av fler volontärer till damernas matcher på Stadion. Vi behöver ge publiken den service den förväntar sig vid ett besök på Stadion. Du behöver inte ha någon erfarenhet av tidigare volontärsarbete, vi hjälper dig med utbildning och första gången får du möjlighet att pröva på tillsammans med någon erfaren person. Det viktigaste är att du har ett engagemang och ett glatt humör. Är du intresserad av att bli en av oss? Vi behöver bland annat följande volontärer:

Publikvärd

Du är Djurgården Fotbolls förlängda arm till besökaren, du får hälsa besökarna välkomna och anvisa var de kan sitta, hitta en toalett, var serveringen är eller var utgången ligger. Vi träffas en stund innan matchen och går igenom förutsättningar för matchen. Sedan går publikvärdarna ut till sina positioner.

Uppsättning och nedtagning av reklamskyltar

Vi träffas tre timmar innan matchen och hjälps åt att montera upp reklamskyltarna kring arenan. Sedan kan du njuta av matchen innan det är dags att plocka ner skyltarna igen. Det finns sakkunnig personal på plats som hjälper till.

Servering

Djurgården Fotboll ansvarar för all servering på Stadion. Vi träffas innan matchen och går igenom rutinerna för matchen. Sedan plockar vi ut varorna och gör klart för försäljningen. Som vid alla matcher är det full fart 20 minuter innan matchen och i halvtid. Därför är det viktigt att vi är väl förberedda.

Känner du att något av ovanstående är något för dig så klickar du här.

Har du frågor får du gärna mejla johan.klingborn@dif.se.

 

l