DIF förlänger med Karlström och Augustinsson

Det blir dubbel kontraktsförlängning i Djurgårdens spelartrupp där både Jonathan Augustinsson och Jesper Karlström signerat nya kontrakt. För Jonathan Augustinssons del förlänger han sitt avtal ytterligare två år fram till och med 2021.
– Det blir en långsiktig plan för mig och det känns grymt. Hela processen gick snabbt och jag var tydlig med att jag vill förlänga när jag fick förfrågan så det är jätteroligt, säger Jonathan.

När det gäller Jesper Karlström förlänger han sitt avtal ett år som därmed gäller till och med 2019.
– Jag har förlängt med ett år och det känns jättebra. Det har gått bättre och bättre för mig under hösten och sedan blev det en boost för mig att vara med på januariturnén. Nu har det fortsatt gå bra undre försäsongen så det här känns som det naturliga valet att fortsätta i Djurgården. Man vill ju helst inte lämna som Bosman så att man kan ge något tillbaka till föreningen om man skulle ta steget utomlands längre fram, konstaterar Jesper.

Se DIFTV med Jesper, Jonathan och sportchef Bosse Andersson om kontraktsförlängningen här nedan. Läser du i appen klickar du på följande länkar för att komma till klippen:

https://diftv.solidtango.com/video/ja-forl
https://diftv.solidtango.com/video/jk-forl
https://diftv.solidtango.com/video/boa-forl

Attachment

l