DIF Fotboll och Stadium förlänger samarbetet


Djurgården Fotboll har förlängt samarbetsavtalet med Stadium som blir klubbens officiella sportbutik i ytterligare fyra år. Avtalet innebär att Stadium fortsätter som officiell partner till samtliga lag inom dam-, herr- och ungdomsverksamheten fram till säsongen 2021.

Stadium har varit en del av Djurgården Fotboll sedan 2003 och samarbetet har utvecklats i takt med både sportsliga och kommersiella framgångar.
– Djurgården Fotboll är en av Sveriges mest framgångsrika föreningar så det känns såklart extra roligt att de valt att fortsätta samarbeta med oss. Djurgårdens värdegrund bygger på glädje, värdighet och respekt, vilket stämmer väl överens med vad Stadium står för. Föreningens satsning på utbildning av ungdomar, både på och utanför planen, är också någonting som vi på Stadium verkligen tycker är positivt, säger Daniel Johansson, sponsorchef på Stadium.

I och med det nya avtalet blir Stadium branschexklusiv samarbetspartner till Djurgårdens IF Fotboll. Avtalet avser perioden 1 januari 2018 till 31 december 2021.
– Vi är oerhört glada och stolta över att förlänga och fördjupa vårt samarbete med Stadium. En oerhört viktig partner för oss både på och utanför planen och vårt goda samarbete är en förutsättning för att verksamheten för våra 2000 spelare ska fungera, säger Djurgården Fotbolls VD Henrik Berggren.

Stadium är även matchvärdar till söndagens oerhört viktiga match mot BK Häcken.

Attachment

l