DIF Futsals matcher på dif.se

Sedan förra säsongen ingår futsal i Djurgården Fotboll. Djurgården avancerade förra året upp i högsta serien, Svenska Futsalligan, som är uppdelad i norra och södra. Djurgården spelar i norra serien tillsammans med Örebro, Norrköping, Hammarby, Linköping, Falcao FC Stockholm, Nacka Juniors och Örebro SK. Seriespelet har inletts med två segrar och två förluster.

– Under inledningen på säsongen har vi visat prov på höga toppar och djupa dalar. I fjol behövde vi inte prestera på hundra procent för att ta hem segrar, men i år blir vi straffade direkt när vi tappar fokus. Sex poäng och en fjärdeplats i tabellen får ändå anses vara en godkänd start, men det finns ytterligare en växel att lägga i. Laget växer med uppgiften och kan vi höja lägstanivån i matcherna kommer vi bli väldigt svårslagna, menar vice lagkaptenen Viktor Johansson.

På lördag möter man KFUM Linköping i Eriksdalshallen klockan 18:00.

– Linköping blir en tuff nöt att knäcka, de har en hel del SFL-rutin kryddat med ett par skickliga brassar som de värvade inför säsongen. Vi har såklart bra koll på dem, men inför den här matchen kommer vi lägga störst fokus på oss själva och vårt eget spel snarare än att anpassa oss för mycket efter motståndet. Jag hoppas också att en hel del supportrar letar sig ned till Eriksdalshallen och stöttar oss, fartfylld och underhållande futsal utlovas, säger Viktor.

Du hittar lagets seriematcher 2017 på dif.se under matcher, futsal samt i matchrutan på förstasidan.

Attachment

l