DIF möter Bodö/Glimt på Tele2 Arena

Djurgården möter norska FK Bodö/Glimt på Tele2 Arena den 10 februari.

Allsvenskan må vara slut men blickarna vänds redan nu mot säsongen 2018. Den kickas igång på hemmaplan med en träningsmatch mot norskt motstånd då FK Bodö/Glimt gästar – ett lag på uppgång som spelade sig tillbaka till Eliteserien inför 2018 efter ett år i OBOS-ligan, Norges motsvarighet till Superettan.

För Sportchef Bosse Andersson blir det ett intressant test av laget innan Svenska Cupen startar sitt gruppspel.
– Vi är väldigt glada och stolta att Bodö/Glimt kan komma hit och spela mot oss. Det är svårt att hitta bra lag att spela mot vid den här tiden på året men nu får vi ett kvalificerat motstånd mot ett lag som snabbt studsade tillbaka i Eliteserien inför 2018. Vi planerar dessutom att de ska komma med sitt U-lag så att vårt U19-lag får en bra träningsmatch också, konstaterar Bosse.

Biljettsläpp till matchen sker den 4 december kl. 14.00.

Matchen blir en del av DIF-dagen Vinter på Tele2 Arena som arrangeras för tredje året i rad där även DIF Dam kommer att spela en match. Motståndet är dock inte fastslaget i nuläget.

Utöver det blir det en fullspäckad dag med aktiviteter för våra ungdomslag som är på plats för träning, lagfotografering och klädprovning m.m. så det finns all anledning att kryssa för datumet den 10 februari i kalendern redan nu.

Attachment

l