DIF och Prioritet Finans förlänger avtalet

Prioritet Finans och Djurgården Fotboll förlänger, utökar och fördjupar samarbetet.

Sedan 2014 har Prioritet Finans varit en viktig och oerhört uppskattad partner till Djurgården Fotboll. Uppskattningen har glädjande nog visat sig vara ömsesidig och Prioritet Finans väljer redan nu, ett år innan det gällande avtalet går, ut att förlänga, utöka samt fördjupa sitt engagemang och stöd till Djurgården Fotboll.

Det nya avtalet med Prioritet Finans löper på tre år och är ett av de största avtalen i Djurgården Fotbolls historia. De kommande tre säsongerna kommer Prioritet Finans, precis som tidigare, synas på herrarnas och damernas matchtröjor. Men nu tar man ett ännu större grepp när Prioritet Finans på samma sätt även exponeras på samtliga ungdomslags matchtröjor. Samtidigt blir Prioritet Finans en central partner till Vår Stad – DIF Fotboll och DIF Hockeys hållbarhetsarbete.
– Vi är väldigt glada över att Prioritet Finans väljer att förlänga och utöka sitt engagemang med oss. Ända sedan Prioritet Finans kom in som partner har vi arbetat nära varandra för att tillsammans utveckla vårt samarbete. För oss är det ett skönt och viktigt besked att kunna meddela att vi redan nu säkrat upp vår Stjärnsponsor under de kommande tre åren. Det ger oss trygghet, samtidigt som det sätter ett värde på arbetet vi gör, säger Henrik Berggren, vd Djurgården Fotboll.

Djurgården Fotbolls satsning på helheten, med herr och dam, flick- och pojkfotboll kombinerat med goda affärsmöjligheter och ett stort samhällsengagemang är något som tilltalat Prioritet Finans och gett incitament till den ökade och förlängda satsningen.
– Vi har valt att sponsra idrotten för att nå både affärs- och samhällsnytta. I det avseendet har Djurgården hela tiden varit ett föredöme. Det är med glädje vi nu fortsätter i samma goda framåtsträvande anda. Dessutom är det viktiga CSR-projektet Vår Stad helt i linje med våra egna värderingar. Att vara med och bidra till att pojkar och flickor får idrottens alla fina värdegrunder med sig in i vuxenlivet har stor betydelse för oss, säger VD Nils Wiberg, Prioritet Finans.

Bosse Andersson sportchef i Djurgården Fotboll har även han varit mycket delaktig i samarbetet med Prioritet Finans och har frekvent kontakt med Prioritet Finans representanter.
– Som Stjärnsponsor till Djurgården Fotboll förtjänar man den allra bästa behandlingen och servicen. Givetvis gäller det även viktiga händelser kring laget samt tillgång till spelare och nyckelpersoner inom föreningen. Gör man ett sånt viktigt och stort åtagande som Prioritet Finans gör hos oss så är det naturligt att man förtjänar löpande information om händelser i föreningen, konstaterar Bosse Andersson.

Attachment

l