Djurgårdsbutiken fyller år

På måndag fyller Djurgårdsbutiken ett år men firandet rullar igång redan i helgen med ett antal sköna erbjudanden i samband med omstarten av Allsvenskan då Djurgården tar sig an IFK Norrköping hemma på Tele2 Arena.

För butikschef Alex Colucci lär det bli fullt upp i helgen. Något som han endast ser som positivt och det hårda jobbet som hela gänget i butiken lagt ner under året som gått har också gett resultat.
– Det är väldigt roligt att få fira ett år tillsammans med personalen. Vi är ett tight team som har slitit hårt det här året för att leverera resultat. Ett första år som har varit bra där vi fick bra hjälp med hockeyns framgångar i slutspelet och fotbollens cupguld. Men min känsla är att vi kommer avsluta det här året mycket bättre än det förra, berättar Alex.

Vad har varit roligast under året som gått?
– Det är många saker som har varit riktigt roliga. Måste jag välja så säger jag antingen butiksöppningen eller första fotbollsmatchen för vi hade ingen aning om hur mycket folk som skulle komma. Båda dagarna blev en succé.

Vilka lärdomar har ni dragit under resans gång?
– Vi lär oss hela tiden och måste ständigt förbättra våra rutiner. En sak som vi har tagit lärdom av är att inget kommer gratis, vi måste jobba hårt för att ständigt bli bättre.

Hur ser framtidsplanerna ut för butiken?
– Prio för oss nu är att få ordning på e-handel. Vi jobbar på en att lansera webbshopen inom en snar framtid. Annars är det förberedelser inför hockeypremiären och julhandel.

…och hur firar vi detta på bästa sätt?
– Vi kommer att fira med riktigt bra priser på utvalda produkter, både i butiken och på webben. Till exempel en t-shirt för 99 kr och en keps för samma pris, avslutar Alex.

l