djurgårdsbutiken

Fotbollen och Hockeyn har öppnat  gemensam butik i Globen Shopping

För att hitta till den nya butiken så tar du dig till Globen Shopping. Vid McDonald’s/Dressman tar du rulltrappan en våning ner. (Karta hittar du längst ned på denna sida).

Öppettider: Vardagar 10-19, lördagar 10-17, söndagar 11-17.

Nya Djurgårdsbutiken – en succé tack vare alla er!

Vi i Djurgårdsbutiken vill rikta ett stort tack till alla er fantastiska Djurgårdare som varit förbi oss sedan butiken slog upp portarna. Det är tack vare er som butiken har varit otroligt framgångsrik sedan öppningen.

Precis som i den gamla hockeybutiken så har vi möjlighet att trycka matchtröjor med personliga namn och nummer. På matchdagarna är det extra hårt tryck och svårare att hinna med att betjäna dig, om du vill ha din tröja tryckt då så vi rekommenderar att du kommer förbi vid ett annat tillfälle. Fördelen om du kommer förbi en dag då vi inte har match är att du kan få hjälp medan du väntar i butiken eller tar ett varv i Globen Shopping och uträttar andra ärenden.

Fotbollen och Hockeyn äger souveniraffären tillsammans.

Djurgården Fotboll och Djurgården Hockeys souvenirförsäljning är sedan sommaren 2017 samlad under namnet Djurgården Merchandise HB. I styrelsen för Djurgården Merchandise ingår Jenny Silverstrand och Henrik Berggren (VD för hockeyn respektive fotbollen) samt ytterligare två personer vardera från fotbollen och hockeyn, totalt sex personer.

Den Nya Djurgårdsbutiken är ett av flera områden där Djurgården Hockey och Djurgården Fotboll har valt att fördjupa samarbetet mellan de två föreningarna. Den nya Djurgårdsbutiken ägs till 100% och med lika stora andelar (50/50) av hockeyn och fotbollen. Även de båda föreningarnas e-handel (www.difshop.se) och souvenirförsäljningen på Hovet/Globen och Tele2 Arena ligger nu under samma tak.

Medlem och medlemserbjudanden

Är du medlem i Djurgården Fotboll eller Hockey har du 10% rabatt på hela utbudet, gäller ordinarie pris.

Är du inte medlem i Djurgården Fotboll så vill vi gärna se dig som medlem, ju fler vi är desto starkare blir hela vår förening. Läs mer och bli medlem här www.dif.se/medlem.

Stort tack till…

I butiken uppmärksammar vi alla Djurgårdens SM-guld genom tiderna, vår värdegrund och våra framgångsprinciper samtidigt som ett antal av våra DIF-profiler fått sina namn ingraverade och förgyllda i det vackra klinkergolvet.

För att göra detta möjligt i Den Nya Djurgårdsbutiken har ett antal familjer och företag bidragit till att ge butiken den extra guldkant som den nu har fått.

Tack till familjerna Alexander af Jochnick, Johan Edfeldt, Tommie Lindberg, Jan Ståhlberg, Rolf E Tjärnlund, Peter Westford samt supporternätverket DNA. Ett särskilt tack till Kakelspecialisten som utan kostnad levererat butikens fina klinkergolv.

 

Hitta till Djurgårdsbutiken

l