Djurgårdsfamiljen fyller Apberget

Supporterinitiativet Djurgårdsfamiljen gör nu en storsatsning på de yngsta supportrarna. Genom insamlingen #sponsraenmini kommer hela Apberget, sektionen för Djurgårdare mellan 9 och 16 år, att fyllas när Djurgården möter Brommapojkarna söndagen den 16 september.

– När vi startade initiativet #sponsraenmini gjorde vi det med en förhoppning om att få ihop tillräckligt med pengar för att fylla hela sektionen med barn. Under arbetets gång kände vi att vi även ville försöka få ihop tillräckligt för att kunna bidra med souvenirer till barnen och ge en extra slant till kommande tifon på Apberget, säger Richard Karlsson, en av supportrarna bakom Djurgårdsfamiljen-initiativet, och fortsätter:

– Återväxten finns ju bland de yngsta. Det är där vi behöver säkra upp med nya Djurgårdare som går på matcherna och fyller läktarna på sikt.

Insamlingen hann knappt börja innan målet att fylla hela Apberget var uppnått.

– Vi kunde aldrig drömma om den responsen vi fick och att vi skulle samla in 30 000 kr på så kort tid. Vi vill rikta ett stort tack till alla som har varit med och bidragit, säger Richard Karlsson.

De som har egna barn i åldern 9-16 eller kompisar till barnen som är intresserade av att gå på matchen kan nu mejla apberget@djurgardsfamiljen.se  Det gäller även dig som arbetar i en skola eller är aktiv inom ett knattelag eller annan verksamhet som riktar sig till barn och unga. Uppge namn, antal biljetter, telefon och e-postadress. Har du frågor om initiativet kan du mejla på samma adress som ovan.

Vi ses på Tele2 Arena!

Attachment

l