Djurgårdsfamiljen – nu kör vi!

Vi tog en härlig seger mot Malmö igår och det var en fantastisk stämning på läktarna. Nu väntar ett tätt spelprogram med derby mot Hammarby, cupfinal mot Malmö FF och bortamatcher i Borås och Malmö (tåg är bokat)  Nedan följer länkar till all viktig information du behöver.

Derbyt mot Hammarby söndag 29 april.

Biljetterna till södra nedre börjar ta slut och det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att fylla hela Södra. Både den nedre och övre delen. Klicka här för att ordna biljetter!

Cupfinalen torsdag 10 maj.
Vi spelar cupfinal mot Malmö på Tele2 Arena och redan är över 15 000 sålda. Försäkra dig om din finalbiljett nu för det här vill du inte missa! Köp biljett här!

Sista dag att köpa säsongskort måndag 30 april.
Även om du inte har köpt ditt säsongskort på Sofialäktaren så är det fortfarande mycket förmånligt att göra det. Köp det innan derbyt mot Hammarby! Boka säsongskort här.

Säsongskort och biljetter till damlaget.
Damlaget inledde den allsvenska säsongen med en tung vinst mot Eskilstuna. Här kan du köpa säsongskort eller biljetter till toppmötet med Rosengård på Stadion 5 maj.

Bli medlem i Järnkaminerna.
Bli medlem nu så har du chansen vinn en tågresa till Malmö. Klicka här!

Häng med till Borås på måndag 23 april.
På måndag stöttar vi Djurgården på plats i Borås. Bussresan till matchen mot Elfsborg kostar 250 kr och kan bokas via denna länk.

Malmö borta torsdag 3 maj.
Lokomotiv Djuuu rullar tåg ner till Skåne och det återstår i skrivandets stund mindre än 100 platser till tåget. Boka din plats idag!

Vi ses där Djurgården spelar!

Attachment

l