Doris Dunkel-Ramstedt har gått bort

 

gunilla_doris_743

Gunilla och Doris på plats i köket på Tele2 Arena.

Under fredagkvällen nåddes vi av det sorgliga beskedet att Doris Dunkel-Ramstedt har gått bort efter en tids sjukdom. Doris var en viktig person för Djurgården som alltid fanns på plats och jobbade ideellt under såväl fotboll- som hockeymatcher och andra arrangemang tillsammans med parhästen Gunilla Karlsson. Tillsammans såg de till att skapa trivsel och gemenskap, alltid redo med nybryggt kaffe och nybakade bullar.

Ett tungt avbräck för oss alla och för Henrik Berggren, VD Djurgården Fotboll, som känt Doris under en lång tid och glatts åt hennes personlighet och fina insatser för föreningen.
– Doris har varit en del av Djurgårdens arrangemang under en lång tid, oavsett om det varit fotboll eller hockey. Hon var alltid glad och hade den där glimten i ögat som skänkt oss så mycket glädje genom åren. Djurgårdsfamiljen har förlorat en mycket speciell person som vi kommer att sakna djupt, säger Henrik.

Våra tankar går till familj och anhöriga och laget och ledarna hedrade Doris med en tyst minut innan dagens träning.
– Idag spelar vi för Doris, säger sportchefen och tillika Doris egen favorit Bosse Andersson inför dagens match mot Shanghai SIPG.

doris_hedras_743

Här kan du även läsa Ronald Åmans hyllningstext till Doris och Gunilla från augusti 2015.

 

Attachment

l