Elliot Käck: ”Grymt kul med hemmamatch igen”

På lördag möter Djurgården Örebro och det är inte helt osannolikt att vi kommer få se Elliot Käck löpa intensivt på sin vänsterkant under matchen. Han är den enda spelaren i laget som har spelat samtliga 22 allsvenska matcher så här långt och formen är fortsatt god inför ÖSK.

På signifikativt Elliot-manér avslutade han torsdagens tvåmålsspel på träningen med en sista maxlöping över hela planen innan Özcan blåste av och efteråt passade han på att berätta lite om känslan inför lördagens match där jakten i toppstriden fortsätter.
– Det ska bli grymt kul att komma tillbaka och spela hemmamatch på Tele2 Arena igen, det kändes som att det var länge sedan vi var här senast. Jag har saknat inramningen som alltid finns här så jag ser fram emot matchen. Annars tycker jag att vi gjorde en mycket bra match senast mot Göteborg så vi tar med oss den och förhoppningsvis fortsätter vi på den inslagna vägen. Vi har många spelare som är i bra form och de har visat sig på träningarna och matcherna på senaste tiden. Det är en sjukt bra och jämn trupp för tillfället, sammanfattar Elliot.

Hur ser du på Örebro som motståndarlag?
– Vi har mött dem mycket och vi vet hur de spelare och även vilken typ av spelare de har i laget. Så vi kommer väl pålästa och jag hoppas att det blir en liknande matchbild som när vi mötte dem i våras. Då blir det kul både för oss på planen och för publiken.

Finns det någon risk att man seglar iväg lite inställningsmässigt i den nuvarande medvinden?
– Den risken finns ju alltid men i det läget vi är nu så måste vi vinna alla matcher och då finns det inte utrymme för att sväva iväg. Vi vet att vi måste vinna och det är stenhårt fokus på det.

Attachment

l