Elliot Käck och DIF går skilda vägar

Efter tre år i Djurgårdens A-lag tackar nu Elliot Käck för sig och beger sig vidare. Hans insatser på vänsterbacksplatsen har varit en viktig framgångsfaktor för DIF och Elliot har ett imponerande facit med en rak svit på 67 allsvenska matcher – totalt blev det 79 matcher i Allsvenskan med 1 mål och 10 assist under åren i DIF.

Nu väntar nya utmaningar för Elliot som började sin karriär i Djurgårdens knatteskola och han kommer att fortsätta att följa laget och besöka kompisarna på Kaknäs när tillfälle ges.
– Jag skulle vilja tacka hela Djurgårdsfamiljen för de här tre åren. Det har varit en ära att få spela A-lagsfotboll i föreningen jag är uppvuxen i och jag har burit Djurgårdströjan med stolthet. Den här tiden har varit både tuff och givande men med en kurva uppåt och att nu 2017 få kröna det med att bidra till en europaplats är extra roligt, säger Elliot som funderat mycket över valet.
– Det har varit ett tufft beslut som jag tänkt över länge men nu bär det av mot nya äventyr. Ett stort tack till spelare, ledare och supportrar, Djurgården har gett mig minnen och vänner för livet. På återseende och lycka till!

För sportchef Bosse Anderssons kommer han att se över ytterbackssituationen i truppen och han passar på att önska Elliot lycka till i hans nästa steg.
– Vi vill rikta ett stort tack till Elliot för hans insatser i Djurgården under de här tre åren. Han har bidragit med mycket och har en imponerande svit på 67 raka matcher så nu önskar vi honom ett stort lycka till i hans framtida fotbollskarriär.

l