Elliot ser fram emot sommarmatcherna


Tre veckors träning, sedan väntar Kalmar, Sundsvall och Östersund på Tele2. Eliot Käck ser fram emot fortsättningen av säsongen.

Elliot, träningen är igång igen sedan några dagar, hur känns det?
– Det känns riktigt bra. Det startade kanske inte med den roligaste träningen i måndags, vi började ju med en jojo-test, men det var skönt ändå att komma igång och det kanske är bra att få sig en genomkörare direkt. Som tur var hade vi så kort ledighet att man inte hade hunnit tappa någonting alls egentligen.

Säsongen hittills då, hur tycker du att den har varit?
– Hade det inte var för derbyförlusterna så hade det varit en helt ok vårsäsong, men nu så är vi inte nöjda, framför allt inte med avslutningen mot Hammarby. Det finns väldigt mycket mer att hämta. Vi har många bra spelare i truppen och får vi bara spela ihop oss ett tag till tror jag att det kan bli riktigt bra. Vi är som sagt inte nöjda med våren utan vi vill helt klart steppa upp det och göra en bättre sommar- och höstsäsong.

Din egen säsong då, hur tycker du den har varit?
– Den har väl varit helt ok, tycker jag. Jag kanske skulle ha gjort några fler poäng, men ok.

Nu är det matchfritt under några veckor och bara träningar, hur är det?
– Det blir ju viktigt nu när vi fortfarande har en ganska nykomponerad trupp och lag, det är viktigt att spela ihop sig så mycket som möjligt och nu får vi en bra chans till det. Så det passar oss bra. Sedan väntar ju tre sommarmatcher på Tele2, det ska bli riktigt kul . Sommarmatcher är roliga och det är alltid kul att spela på Tele2.

 

Attachment

l