Erlandsson utökar samarbetet

Erlandsson utökar samt förlänger sitt samarbete med Djurgården Fotboll och blir nu även huvudpartner till DIF Ungdom.

Inför säsongen 2017 valde Sveriges största privatägda byggföretag Erlandsson att inleda ett samarbete med Djurgården Fotboll och man tecknade då ett treårsavtal (2017-2019 ) som huvudpartner.

Båda parter är väldigt nöjda med samarbetet och har nu kommit överens om en förlängning  samt  utökning av samarbetet. Erlandsson kommer säsongerna 2018-2020 inte bara synas i samband med Djurgårdens seniorlags matcher utan även vara ny huvudpartner till Djurgården Ungdom och där synas på matchtröjorna hos alla Djurgården Fotbolls över 100 ungdomslag.

Man kommer även att gå in som partner till Vår Stad – Djurgården Fotboll och Djurgården Hockeys hållbarhetsarbete.
– Vi är väldigt nöjda med vårt första år tillsammans med Djurgården Fotboll och känner nu att vi är redo att fördjupa och utöka samarbetet. Vi är ett familjeföretag som värnar om helheten och att utveckla samt förbättra samhällen. Vi ser det därför som ett viktigt och självklart steg att även synas tillsammans med och stödja alla de fantastiska barn och ungdomar som finns i Djurgården Fotbolls verksamhet samt kring de viktiga sociala projekt som föreningen bedriver. Djurgården Fotboll är en väldigt stark och välskött aktör inom svensk fotboll, både på och utanför planen, och man är därför en självklar partner för Erlandsson, säger Tomas Erlandsson, vd Erlandsson.

Ett glädjande besked även för Djurgården Fotbolls VD, Henrik Berggren.
– På bara ett år har Erlandsson  kommit att spela en mycket viktig roll för Djurgården Fotboll.   Samarbetet har fungerat mycket väl och det är oerhört glädjande att man nu utökar sitt engagemang till att även omfatta våra över 2000 ungdomar och vårt viktiga hållbarhetsarbete. Detta visar att Djurgården Fotboll är på rätt väg och att helheten med herr och dam, pojk och flick, bredd och elit samt hållbarhet och kommersiella möjligheter ger en bra plattform för företag att synas, göra affärer och bidra med en mycket viktig insats för barn och ungdomar, summerar Henrik.

Attachment

l