Extrainsatt träningsmatch mot Syrianska

Försäsongen rullar vidare och Djurgården fyller på spelschemat med en extra träningsmatch fredag den 2 februari kl. 13.00 i Vinnarhallen på Bosön. Syrianska FC står för motståndet och en starkt bidragande anledning till att matchen läggs in dagen innan matchen mot HJK Helsingfors är att kunna ge mycket speltid till alla spelare i truppen, enligt sportchef Bosse Andersson.
– Vi vill att alla spelare ska få mycket matchtid under försäsongen och därför lägger vi in en match mot Syrianska dagen innan vi möter HJK Helsingfors. På så sätt får vi en bra rytm i att några spelar match på fredag och de andra på lördag, säger Bosse som jagat runt för att få till stånd en möjlighet att lufta truppen maximalt.
– Vi kan inte spela mot något annat motstånd eftersom alla andra tänkbara motståndarlag är borta. Syrianska spelar dessutom träningsmatch mot AFC på söndagen, så det blir speciella premisser även för dem och vi är tacksamma för att de ställer upp. Men det blir en nyttig bonusmatch för oss och jag ser det nästan mer som matchträning än träningsmatch. Att vi sedan spelar på Bosön handlar om att det är den enda plan som finns tillgänglig eftersom Syrianska inte kan spela på sin egen arena då.

Matchen kommer att livesändas i DIFTV.

När det gäller biljetter till Djurgården – HJK Helsingfors lördag den 3 februari på Vikingavallen släpps de kl. 10.00 på fredag (26 jan). Pris: 100:- för sittplats. 50:- för ståplats, biljetterna inhandlas på https://frej.ebiljett.nu

Attachment

l