Fler röster inför Malmö

 

Othman el Kabir – spelare
– Vi har en svår match på måndag men det känns bra, vi har två vinster i rad och vi har en bra chans att vinna mot Malmö och komma lite närmre i tabellen. Det blir en rolig match med bra tryck, vi är starka hemma och kommer vi upp i vår rätta nivå kommer vi att vinna. Publiken hjälper oss mycket och ger oss extra energi, i matchen mot AFC kändes det som om vi hade hemmaplan och på måndag lär det bli ännu bättre tryck.

 

Johan Frih – supporter och kaknäsbesökare
– Det ska bli spännande och jag tror att Djurgården har en ganska bra chans, vi har spelat bra hemma mot Malmö tidigare. Just nu känns det som en väldigt viktig match, vinner vi den här gången så har vi ju verkligen ett bra läge, om inte till förstaplatsen så i alla fall till Europaplatserna. Jag tror att det kommer att handla mycket om inställning, därför det lite tråkigt att Magnus Eriksson inte är med för han är ju en sån spelare som hade kunnat kriga och hetsa de andra spelarna och publiken. Hemmapubliken och att vi får ordentligt med folk på arenan blir helt avgörande.

 

Mattias Östberg – tidigare spelare
– Jag var och tittade i våras och ser man nu så ser försvaret mycket stabilare ut nu och då blir det tryggare även framåt, försvaret betyder mycket. Vi har ganska bra statistik mot Malmö och de är väl inte helt på topp just nu så jag tror att vi har en bra chans att slå dem. Håller man bara hyfsat tätt så blir det nog tre poäng.

 

Bosse Andersson – sportchef
– Vi har få frågetecken i truppen just nu, det är väl bara med Gustav Engvall och där för vi en diskussion med Bristol. Men vi vinner matcher och ligger tvåa så vi fortsätter jobba vidare. Vi har skapat oss bra förutsättningar vilket gör att vi får spela en seriefinal. Det kommer mycket folk och vi har haft ganska enkelt för Malmö, gjort flera bra resultat mot dem. Nu har vi revansch att kräva efter förlusten borta där vi var det bättre laget och ledde. För allsvenskans spänning tror jag att det är många som håller på Djurgården på måndag.

 

Djurgården tar emot serieledande Malmö FF på Tele2 Arena

Attachment

l