Följ DIF inifrån under försäsongen

När serien Säsongsstart Allsvenskan återvänder inför den allsvenska avsparken 2017 kommer fokus att vara riktat på Djurgårdens försäsong.

Videosatsningen Säsongsstart Allsvenskan hade premiär under upptakten till den allsvenska säsongsstarten 2016. Då fick vi följa med bakom kulisserna i Örebro SK när spelarna och ledarna gjorde sig redo inför den kommande säsongen. Programserien – som produceras av Svensk Elitfotboll i samarbete med Svenska Spel – gav allsvenska supportrar en unik inblick i hur arbetet i en elitklubb går till, och vintern 2017 är det dags igen.

I fokus inför den kommande säsongsstarten finns Djurgården där vi bland annat kommer att få följa klubbens nye tränare Özcan Melkemichel under sina första dagar på jobbet. Sportchef Bosse Andersson tvekade aldrig inför att låta klubben medverka.
– När vi fick frågan om att vara med i Säsongsstart så kände vi direkt att det här vi vill vara med på. Vi tror på öppenhet och är också övertygade om att våra supportrar kommer att uppskatta vårt deltagande. De får en unik inblick i hur det är att driva en så stor förening som Djurgården, säger Bosse.
– Vi är inte bara ett A-lag, vi gör så mycket mer är så och det hoppas jag att vi får chansen att visa upp så att både intresset och förståelsen ökar från våra supportrar och från andra i vår omgivning.

Säsongsstart Allsvenskan 2017 sänds i åtta avsnitt och har premiär på DIFTV och allsvenskan.se den 9 mars. För den som vill få en inblick i hur fjolårets säsong såg ut finns klipp att titta på här. Trailer hittar du här nedan eller i DIFTV-menyn om du läser i appen.

Attachment

l