Välkommen till Djurgården Fotboll Försäljning

Vi på Djurgården Fotboll Försäljning kan hjälpa ditt företag att bygga varumärke, stärka relationerna till medarbetare och kunder, öka försäljningen och skapa nytt innehåll i ert arbete med sociala frågor och CSR. Det gör vi genom den unika verktygslåda vi har att tillgå och ett av idrottssveriges starkaste och mest omtyckta varumärken.

Vi har över 100 000 lojala supportrar som besöker våra hemmamatcher varje år och är genom våra 12 000 medlemmar Sveriges största fotbollsförening. Vi har över 83 000 medlemmar på Facebook och 165 000 tittare på DIFTV varje månad och 15 000 supportrar följer DIF genom vår mobil-app. Förutom att erbjuda exponeringsytor på vår arena, som ger ett mycket bra genomslag i TV och tidningar, så satsar vi mycket på dif.se där ni som företag har möjlighet att inte bara bli exponerade utan också vara en del av det redaktionella innehållet.

 

Både i samband med matcher och icke-matchdagar kan vi erbjuda ditt företag skräddarsydda evenemang för att vårda och utveckla era relationer till befintliga och potentiella kunder och medarbetare. Genom Djurgården Fotbolls ledande samhällsengagemang inom Djurgårdsandan och vår breda ungdomssatsning kan vi erbjuda unika möjligheter att skapa nytt innehåll i ert företags arbete med sociala frågor och CSR.

Idag är ett antal hundra företag på olika sätt kunder till Djurgården Fotboll Försäljning och det finns ett antal färdiga paketlösningar för företag som vi har samlat under rubriken Stockholms Stolthet. Tveka dock aldrig att kontakta oss direkt vid frågor eller om de färdiga paketlösningarna inte passar just era behov.

 

De företag som väljer att engagera sig lite mer i klubben och bli en Officiell partner till Djurgården Fotboll investerar från SEK 250.000 plus moms per säsong fr.o.m. säsongen 2012. För att bli Huvudpartner till Djurgården Fotboll investerar man fr.o.m. säsongen 2012 från SEK 2.000.000 plus moms per säsong. Alla partnerskap med Djurgården Fotboll är unika och vi gör tillsammans med er som kund en analys av vilka behov just ni har och vilka av våra verktyg vi ska använda för att ni ska få bäst utväxling på er investering. Kontakta gärna mig för ett första förutsättningslöst möte kring ert potentiella partnerskap med Djurgården Fotboll.

Avslutningsvis vill jag bara säga att oavsett om ni köper några biljetter till en enskild match eller är en av Djurgården Fotbolls Huvudpartners så är ni viktiga för klubben. Förutom att ni skapar ett värde för ert företag så skapar ni också ett stort värde för Djurgården Fotboll och för det vill jag tacka er redan på förhand.

Varma Djurgårdshälsningar
Johan Ahlborg, VD Djurgården Fotboll