Game, set & match för lag Walker

Efter en hård träningsperiod sedan uppehållet blev det ett lättsammare pass under onsdagen på Kaknäs med kvadraten och framför allt fotbollstennis. Fyra fyrmannalag gjorde upp om titeln och det var de för dagen matchtröjsbärande laget med Kevin Walker, Amadou Jawo, Niklas Gunnarsson och Haris Radetinac som gick segrande ur striden.

Den efterföljande segerdansen var som väntat högljudd och att det handlade om en ”lekfull aktivitet” var inte helt tydligt om man lyssnade till diskussionerna angående domslut kring bollar på linjen. Mycket prestige således och Kevin Walker visade sitt bredaste leende när han och lagkamraternas insats fördes på tal.
– Vi gick in för det här, tog på oss matchtröjorna och tänkte att de andra såg väldigt tafatta ut och att vi skulle ta hem det, berättar en nöjd Kevin.

Det kändes som att ni tänkte mest volleyboll av lagen.
– Ja, vi roterade, bytte servare och körde upplägg. Sedan lade vi kort när de gick fram på nät så vi använde hela arsenalen.

Ni riktade kritiken mer utåt än inåt också…
– Haha, ja vi försökte hålla positiv energi uppe och psyka de andra lite. Men det här var en kul grej för hela laget. Vi har tränat på jäkligt bra på sistone så det var bra att pulsera musklerna lite grann.

Nu har ni kört på ett tag sedan det veckolånga uppehållet. Hur är känslan i laget?
– Riktigt kul att vara igång igen. Det kändes inte som att vi var borta så länge men vi har tränat på stenhårt och det är ett hungrigt gäng. Så det ser bra ut inför omstarten.

Hann du med något roligt på semestern?
– Jag hade fyra dagar i Frankrike och gick på Disneyland med familjen. Det var en upplevelse som kan rekommenderas för alla barnfamiljer och dottern hade riktigt kul.

…och nu väntar allsvensk omstart månadgen den 3 juli mot Kalmar.
– Kalmar har ny tränare igen nu när Nanne Bergstrand är tillbaks så de lär vara på tårna och sugna på att ta tre poäng. För vår del vill vi studsa tillbaka från de tre senaste matcherna där vi skulle haft fler poäng. Nu gäller det att komma ihop som grupp, jobba på detaljerna och göra en riktigt bra match mot Kalmar. Stämningen är bra och vi har högt tempo på träningarna så vi ska se till att inleda höstsäsongen på bästa sätt.

Attachment

l