Här är Djurgårdens matchtröja för 2016/2017

Djurgårdens nya matchtröja #Blåränderna - Framtiden är blårandig

Efter att i förra veckan ha annonserat att en ansökan om mönsterskydd skickats in till PRV i syfte att ge Djurgårdens IF ett juridiskt ägandeskap av klubbens blåränder släpper man idag officiella bilder på den nya matchtröjan. Matchtröjan, som frontas av Djurgårdsstjärnorna Kevin Walker, Kerim Mrabti, Jesper Karlström, Sam Johnson, och unge Besard Sabovic, kommer att bäras för första gången nu på lördag den 13 februari, i samband med Djurgårdens träningsmatch mot Ålesund på Tele2 Arena.

– Vi är glada och stolta över att officiellt kunna presentera det som i mitt tycke är allsvenskans snyggaste matchställ. Tillsammans med adidas har vi i år tagit fram en matchtröja som är avskalad och stilren vilket framhäver det absolut viktigaste – blåränderna. Med det nya matchstället på plats kan man säga att säsongen officiellt är igång och vi ser fram emot en framgångsrik och minnesvärd sådan säger Bosse Andersson, sportchef hos Djurgårdens IF.

Under måndagen fick initierade supportrar chansen att, via www.blåränderna.se, göra sig förtjänta av en sneak peek på det nya matchstället. Genom ett färgtest där besökare uppmanades att ställa in Djurgårdens unika färgkombination, ljusblå (Pantone 292C) och mörkblå (Pantone 2768C), belönades de som klarade testet med en två sekunder kort förhandstitt på den nya matchtröjan.

Bland de som klarade testet återfinns bland annat Lars Ohly som på sin twitter skriver: ”Tävlingen om snyggaste matchtröjan i allsvenskan är avgjord. Nya djurgårdströjan är den snyggaste någonsin

Även fotbollsjournalisten Oskar Månsson på Offside gav matchtröjan högsta betyg: ”Djurgårdens tröja är till och med snyggare än vanligt. Som Offsides officiella stilexpert delar jag ut högsta betyg

Den nya matchtröjan kompletteras med mörkblå shorts och strumpor, båda med ljusblå detaljer. Stället kommer att användas för första gången nu på lördag i samband med träningsmatchen mot Ålesund på Tele2 Aren.

Tekniska specifikationer:

  • Färg: Djurgårdsblå (Pantone 292C + Pantone 2768C)
  • Randbredd: 65mm
  • Randriktning: Vertikal

Det nya matchstället kommer att finnas till försäljning på Tele2 Aren i samband med lördagens träningsmatch mot Ålesund samt via www.difshop.se och utvalda återförsäljare.


Här köper du biljetter till lördagens match mot Ålesund:

Säsongare: http://www.axs.com/se/events/306017/djurgarden-fotboll-alesund-tickets/promos/71096?skin=djurgardenfotboll

Ordinarie: http://www.axs.com/se/events/306017/djurgarden-fotboll-alesund-tickets?skin=djurgardenfotboll

 

Djurgådens nya matchtröja - Framtiden är blårandig

framtiden_blarandig_difseDIF nya matchtröja #Blåränderna

Attachment

DIF nya matchtröja #Blåränderna Djurgådens nya matchtröja - Framtiden är blårandig Djurgårdens nya matchtröja 2016/2017 framtiden är blårandig Djurgårdens nya matchtröja från adidas för 2016/2017
l