Haris inför Norrköping

Haris Radetinac ser fram emot ytterligare en match efter comebacken.

Haris, Det blev äntligen comeback för dig när U21 förra veckan mötte BP. Hur kändes de 25 minuter du spelade?
– Man är lycklig att vara tillbaka på planen. Sedan vill jag ju spela mer, man hinner inte så mycket på 25 minuter, speciellt i inledningen när alla orkar springa och det inte finns några ytor. Dessutom är man lite stressad över hur knät och kroppen ska reagera. Men det var kul att kunna spela igen och nu är det avklarat, nu ser jag fram emot nästa match och förhoppningsvis fler minuter på planen.

Hur kändes knät och kroppen efter matchen?
– Jag har inte känt något, jag tränade direkt efter matchen och det var inga problem. Så det är bara positivt. Jag känner mig pigg i kroppen, sedan vet jag inte helt hur statusen och flåset är innan jag hunnit spela lite fler och längre matcher. Vi får se lite i morgon. Men nu börjar man tänka på att man vill in och spela i A-laget, det är det som gäller.

Ok, men innan dess väntar en ny match i U21-allsvenskan mot IFK Norrköping. Hur mycket spel blir det då?
– Det vet jag inte än, jag ska prata med Christian (Andersson, naprapat) om det. Jag hoppas att jag kan spela en halvlek i alla fall, det vore kul. Men vi får se vad Christian säger

Och när får vi se första målet från Haris?
– Får jag bara spela lite mer så kommer det…

Djurgården-Norrköping i U21-allsvenskan spelas på Kaknäs tisdagen den 9 maj klockan 17:00.

En längre intervju med Haris på DIFTV hittar du här.

Attachment

l