Inför Djurgården-Östersund

När: Söndag 23 juli 15:00
Var: Tele2 Arena
Hur: Ses med fördel på plats i blårandigt då det är Matchtröjans dag. För de som inte kan närvara är det C More som gäller, beställ via följande länk så gynnar det DIF Fotboll ekonomiskt.
Biljetter: Köper du här.
Truppen:
Presenteras på lördag eftermiddag.
Icke aktuella spelare: Tino Kadewere.
Missar nästa match vid gult kort: Kerim Mrabti, Kevin Walker.
Domare: Magnus Lindgren
Souvenirer: På söndag ska du definitivt ta vägen förbi den nya Djurgårdsbutiken i Globen Shopping som är öppen från 11:00. Införskaffar du en matchtröja (specialpris 499:-) får du köpa matchbiljetter för endast 100:- (ordinarie pris 300:-).

Özcan om matchen: 

– Vi vill ha revansch. Vi gjorde en ganska dålig match uppe i Östersund, framför allt första halvlek. Nu har vi tränat på vissa grejer som vi vill ändra på och vi hoppas att det faller väl ut. Jag tycker att vi har haft en bra träningsvecka, vi har pratat och haft lite taktiska träningar och lite annat.

Özcan om Östersund:

– Jag tycker att det är ett bra lag med en bra tränare, en bra klubb över huvud taget. Kontinuiteten är fantastisk och nu skördar Östersund framgången av det fina arbetet som dom har gjort i många är. Jag är glad för deras skull att de gick vidare i Europa League och jag gillar också sättet som de spelar på. Vi vet att det blir en tuff match men vi vet också att vi kan gå och ut och vinna.

Läget i Djurgårdens trupp:

Sjukstugan är tömd på folk. Endast forwarden Tino Kadewere är uppsatt som ej tillgänglig.

Attachment

l