Inför Djurgården-Sundsvall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När: Måndag 10 juli kl. 19.00
Var: Tele2 Arena
Hur: Ses på plats. För de som inte kan närvara är det C More som gäller, beställ via följande länk så gynnar det DIF Fotboll ekonomiskt.
Biljetter: Köper du här.
Truppen:
Kommer på söndag kl. 19.00
Icke aktuella spelare: Felix Beijmo, Tino Kadewere, Joseph Ceesay.
Missar nästa match vid gult kort: Kerim Mrabti
Domare: Jonas Eriksson
Souvenirer: Besök den nyöppnade butiken (öppnade söndag 9 juli) inne i Globen Shopping (mittemot DIF Hockeys förra butik) för mängder av bra erbjudanden. Där säljs även biljetter till matchen. Öppet 10-19.

Andra raka hemmamatchen för Djurgården som förhoppningsvis kan upprepa den fina insatsen från i måndags då Kalmar besegrades med 4-1 och haka på i toppstriden. Det finns revansch att kräva efter fjolårets tunga förlust, 1-3, mot ”Giffarna” hemma på Tele2 Arena, för övrigt Djurgårdens första förlust mot GIF Sundsvall sedan 2002.

”Giffarna”, som ligger på trettonde plats i tabellen, fick en tung start på höstsäsongen. Sirius vann med 2-1 efter ett segermål i den tredje övertidsminuten. Lars Krogh Gerson, som var tillbaka i laget efter en skada, hoppas på ett bättre resultat mot Djurgården.

– Vi skapar många chanser mot Sirius och borde leda med 2-0 om vi hade gjort mål på de chanser vi hade. Sedan faller vi ihop i andra.  Vi får skylla oss själva och ta tag i oss själva. Vi får göra en bättre match och avsluta bättre än senast, säger Krogh Gerson till Sundsvalls hemsida.

Mittfältaren, som har ett förflutet i Norrköping, tror på en rolig match på Tele2 Arena.

– Djurgården har fått in duktiga och rutinerade spelare från utlandet som det ska bli kul att möta. Vi har kört på bra här på HK-vallen och fått in bra pass eftersom det varit en nio dagar emellan matcherna och jobbat med det vi gjorde dåligt förra matchen. Sen har vi ju kollat på det som Djurgården är bra på, så vi känner oss väl förberedda.

Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel tvingas avvara flera spelare i truppen på grund av skador/sjukdomar. Truppen presenteras 19:00 på söndagskvällen.

 

Attachment

l