Inför Malmö FF

När: Måndag den 7 augusti klockan19:00
Var: Tele2 Arena
Hur: Ses med fördel på plats. För de som inte kan närvara är det C More som gäller.
Biljetter: Köper du här. Vid 10-tiden på måndagen var 22010 biljetter sålda.
Truppen:
1  Andreas Isaksson, 30 Tommi Vaiho
3  Elliot Käck, 4  Jacob Une Larsson, 5  Niklas Gunnarsson, 12 Jonathan Augustinsson, 15 Souleymane Kone, 19 Marcus Hansson, 22 Felix Beijmo
6  Jesper Karlström, 8  Kevin Walker, 9  Haris Radetinac, 10 Kerim Mrabti, 16 Kim Källström, 58 Othman El Kabir
20 Aliou Badji, 24 Tinotenda Kadewere, 29 Haruna Garba
Skadeläget: Jonas Olsson klev av träningen i lördags med känning i ljumsken. Jonas kände sig bättre under söndagen men kommer inte att vara tillgänglig mot Malmö FF. Magnus Eriksson är avstängd efter tre gula kort.
Missar nästa match vid gult kort: Kerim Mrabti, Kevin Walker, Jesper Karlström, Andreas Isaksson.
Domare: Mohammed Al-Hakim
Souvenirer: Djurgårdens nya butik inne i Globen shopping är givetvis öppen på måndag. Passa på att köpa hemmatröjan till nya priset 699 kronor (tidigare 849 kronor). Givetvis har du även möjlighet att köpa biljetter till matchen i butiken. Det kommer även att vara försäljning av ett begränsat sortiment på Globentorget.

Efter två raka vinster låter tränaren Özcan Melkemichel positiva inför matchen mot Malmö FF.
– Absolut, vi har en bra period efter sommaruppehållet, det är väl Östersund borta som vi är lite missnöjda med, men i övrigt tycker jag att vi har startat höstsäsongen bra.

Magnus Eriksson är avstängd, hur påverkar det?
– Det är klart att det påverkar, han har varit en tongivande spelare under säsongen, stått för många mål och passar och vi kommer att sakna hans ledaregenskaper och vinnarskalle på planen. Men samtidigt öppnar det upp för andra och ger oss en möjlighet att visa att vi har en bred och bra trupp.

Och Jonas Olsson?
– Det får vi återkomma om senare.

Själva matchen då, hur går tankarna?
– Ärligt talat så ser både jag och killarna väldigt mycket fram mot matchen. Vi gjorde en bra prestation i bortamatchen men fick inte med oss några poäng, vi är bättre nu än vad vi var då och har stora möjligheter att ta med oss tre poäng den här gången. Det är en tuff match men vi har mycket positiv energi och hemmaplan med ett bra stöd, det hoppas vi kunna förvalta på bästa sätt.

 

Djurgården tar emot serieledande Malmö FF på Tele2 Arena

l