Inför säsongen – Mattias Wallmark

En av många supportrar som var nyfikna på DIF anno 2017 var Mattias ”Bagarn” Wallmark som med fokuserat intresse följde årets första träning i fredags på Bosön. Ett nytt år med nya möjligheter ligger framför oss och förväntningarna sjuder hos många där Mattias tillhör skaran som hyser en diskret optimism inför det som komma skall.
– Man har ju en viss förhoppning och känner mig försiktigt positiv. Sedan vill man ju gärna tro på något jättestort i år, men jag nöjer mig med att konstatera att det känns bra. Sedan hoppas jag att vi kan få mera kontinuitet och behålla de nuvarande tränarna lite längre den här gången än vad som varit fallet hittills, säger ”Bagarn”.

Apropå detta, vad tror du om Özcan Melkemichel och tränarteamet?
– Det är spännande. Özcan har gjort väldigt mycket gott innan så vi får se vad han kan göra hos oss. Jag hoppas att han lyckas förvalta allting med sin kunskap.

Vad tror du om truppen som den ser ut nu?
– Vi behöver några nya tillskott, men samtidigt har vi fått in Kerim (Mrabti) och Haris (Radetinac) som kommer tillbaka. Precis som många andra tycker jag att det känns som nya spelare när de varit borta så länge.

Någon spelare som du tror kommer att utmärka sig extra mycket i år?
– Det få nog bli Kerim. Han kommer visa exakt vad han går för.

Slutligen, varför ska man köpa ett säsongskort för att se DIF 2017?
– Varför ska man inte göra det, tycker jag. Det kanske inte är världens bästa fotboll ibland men all sammanhållning och allt runt omkring matcherna gör det definitivt värt det.

Köp säsongskort 2017 - difbiljetter.se/2017

Attachment

l