Jacob Une Larsson på gång igen

Efter lugnande besked i måndags beträffande skadan han åkte på i samband med bortamatchen mot Örebro har Jacob Une Larsson börjat preparera för spel igen. Det har blivit några dagars rehab och under torsdagen började ”Jake” smyga igång fotbollsträningen och var full av tillförsikt efter passet.
– Jag mår bra och det här är väl den dag då det har känts bäst. Jag tog det lite försiktig ändå och var med på halva träningen. Nu är vi lediga på fredag och sedan kör jag förhoppningsvis fullt på lördag, berättar han.

Är den här åkomman något som du har känt av förut?
– Nej, det dök bara upp. Det är sätesmuskeln som har krampat och som jag förstått så går det en nerv längs sätesmuskeln som kan ställa till det lite. Det gör att det känns värre än vad det är men nu har jag tagit några dagar med behandling och rehab så då känns det mycket bättre.

Hur känns fotbollslivet i övrigt med fyra hållna nollor i bagaget efter sju omgångar?
– Det är ett bra betyg, lite annat än förra året då vi hade lite svårare att hålla nollan. Överlag så är det en väldigt positiv vibe kring laget så det är jäkligt kul just nu.

Absolut, det händer ju en del framåt också. Underhållningsvärdet för Djurgården är högt just nu.
– Det är bara att titta på skytteligan så förstår man att vi gör mycket mål. Jag tror och hoppas att de som tittar på oss har lika roligt som vi har på planen.

Kommer den positiva trenden att hålla i sig mot Blåvitt på måndag?
– En tuff match, det är alltid roligt att möta Göteborg. Det verkar dessutom bli mycket folk så vi ska se till att ta en trea nu på hemmaplan.

Attachment

l